A magyar gyermekvédelmi rendszer működése az online környezetben történő gyermekveszélyeztetés tükrében

A magyar gyermekjóléti, gyermekvédelmi, gyámügyi szabályozás törvényi alapja a gyermekek védelméről és a gyámügyi igazgatásról szóló 1997. évi XXXI. törvény (a továbbiakban: Gyvt.), mely végrehajtási rendeleteivel – elsősorban a gyámhatóságokról, valamint a gyermekvédelmi és gyámügyi eljárásról szóló 149/1997. (IX. 10.) Korm. rendelettel (a továbbiakban: Gyer.) – kiegészülve szabályozza a gyermek veszélyeztetettségét megelőzni, megakadályozni, illetve kezelni hivatott intézményi rendszer működését és az ennek során felmerülő feladatait.

A Gyvt. 6. § (5)-(6) bekezdése kimondja:

„Nefelejcs” Családi Sport délután 2016. szeptember 30.

Immáron negyedik alkalommal került megrendezésre a  „ Nefelejcs” Családi sport délután. Színes programokkal  készültünk erre az alkalomra.  Az egész hét  az egészséges táplálkozás és mozgás jegyében telt. 

Célunk volt  az egészséges életmódhoz szükséges tudás, és készségek megszerzésének támogatása az élet különböző színterein (egészséges táplálkozás, egészségfejlesztés a

mindennapokban, egészséges életmód).

Meseovi - 2016

Hagyományainkhoz híven ismét lehetőséget biztosítottunk a tehetségígéretes gyermekek számára ,hogy elmondhassák kedvenc meséjüket.
Nagy öröm számunkra ,hogy ilyen sokan megcsillogtatták mesemondó képességüket. Dícséret mindenkinek a színvonalas  és bátor mesemondásért!
Köszönjük ezt a szép délutánt,amely során elrepítettek bennünket a mesék birodalmába.

Ide kattintva tekintheti meg képeinket!

 

Oldalak